Dykutbildning!! :D 21-26 okt

Efter all teori och pooltrning var det antligen dax att aka ut pa baten! Sa fort vi kom ut pa barriarrevet gjorde vi varat forsta dyk i havet. VILKEN KANSLA!! Efter fyra dyk med instruktor och traning var vi certifierade och inte langt efter fick vi gora varat forsta dyk da vi bara kunde njuta av alla vackra fiskar!! Ar en helt annan varld dar nere!! Vi sag skoldpaddor, hajar, "nemo"-fiskar och massa fargglada fina fiskar!! Vi kunde gora nio dyk var av ett var ett nattdyk.Nar vi inte dok softade vi och solade pa dack och at massa god mat! Vi verkligen njot!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss o kram
Johanna, Michaela och Malin

ECLIPSE!! 10-17 okt

Nu har vi alla varit pa varan forsta festival!! HELT UNDERBART hade vi det! Vi akte ut till festivalen som lag mitt ute i ingenstans. I sex dagar dansade vi och hade hur kul so helst med dunket fran musiken dygnet runt! Det var bara en gang pa hela veckan som det blev helt tyst. Detta under den TOTALA SOLFORMORKELSEN!! Det var en otrolig upplevelse! Under tva minuter blev det morkt igen! Vi ar lyckligt lottade som har varit med om det!!
 
 
Puss o kram
Johanna, Michaela och Malin

Battre sent an aldrig: Canyon Swing

Nu har ni vantat lange nog! Har kommer vara bilder fran vara Canyon Swings.
 
Vi hoppade ifran 109 meters hojd over Shotover River, med en hastighet pa 150 km/h. 60 meters fritt fall och sedan 200 meters swing = varldens hogsta klipphopp. Vi gjorde dom i Queenstown, Nya Zeeland.
 
Enjoy!
 
 
 
 
 
Filmerna var omojliga att ladda upp, sa ni far vanta tills vi kommer hem igen :) Helt klart vart vantan, det lovar vi er! :)
 
Puss och kram
Johanna, Michaela och Malin
 
 

City Cairns!

För 5 dagar sedan rullade vi in i staden Cairns, som definitivt är en av våra favoritstäder. När vi kom hit så köpte vi ett 4 dagars pac med boende, middagar och ett pub crawl. Så dessa dagarna har varit händelserika!

Vi har varit på vårat pub crawl och temat var TOGA PARTY!! Så vi klippte till och designade våra togas och stack iväg på pub crawlet!

Annars har vi legat och solat vid stans lagun, gått runt på stan och haft det härligt.
Idag har vi dessutom bokat dykarkurs som vi börjar ett par dagar efter vi kommit hem från festivalen. Den är på fem dagar: de två första dagarna tränar vi i pool, och gör teori. Sedan åker vi med en båt ut på vattnet och bor på den i tre dagar och dyker.

Puss och kram
Johanna, Michaela och Malin


Roadtrip Darwin - Cairns!

Var ursprungliga plan var att flyga till Cairns fran Darwin. Men sa en dag nar vi satt ute pa Melaleuca's altan kom Hampus fram och berattade att han och hans ressallskap Jonte skulle kopa en bil och ta sig till Cairns pa sa satt. Turligt nog fanns det tre platser over som vi lade beslag pa, och vi akte dagen darpa.
 
Efter att all packning kommit pa plats i och pa bilen sag det forst ganska morkt ut... Vi trodde att bilen skulle ge vika av tyngden. Men icke, hittils har den gatt fint. Inga missoden forutom att vi mist tva kuddar, en campingstol och bilbatteriet tagit slut sa vi fatt rulla igang bilen - nemas problemas!
 
Fran borjan var det tankt att resan skulle ta fem dagar. Nu har vi varit ute i hela tva veckor. Den senaste veckan har vi spenderat pa Bingil Bay i Mission Beach. Imorgon aker vi till Cairns, dar vi ska bo pa Gilligan's, som verkar vara ett haftigt stalle. Det ar hostel kombinerat med nattklubb sa vi lar ha roooligt! Vi har kopt ett paketerbjudande, fyra natter pa Gilligan's, fyra maltider, partybuss, nattklubbspass, med mera. Var beredda pa fina bilder senare, haha.
 
Michaela och Jonte vid vart camp utanfor Cloncurry
 
Hampus vid campet utanfor Cloncurry
 
Vart camp utanfor Cloncurry
 
 
 
Johanna och Jonte besteg ett berg.
 
 
 
Vid ett av vara stopp pa vagen; en bergshall med massa inristade namn, naturligtsvis ristade vi ocksa!
 
Little Crystal Lake, stopp for svalkande bad.
 
 
 
 
 
Tully Gorge, ett badstalle en bit bort fran Mission Beach
 
Soluppgang vid Bingil Bay, Mission Beach
 
 
I onsdags firade vi Halloween ocksa! Det kom vi pa dagen innan. Sa vi stallde till med rejal fest med utsmyckningar och grillat.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart ar det dags for oss att lamna var paradisstrand. Vi har haft det sjukt bra, men det ska bli kul att antligen komma till Cairns!
 
Puss o kram
Johanna, Michaela och Malin