Singapore!! 11-14 feb

Nu ar det dax for ASIEN!! Forsta stoppet blev Singapore. Efter att ha landat sent pa kvallen den 11 feb, hamtar vi vara vaskor och ut i luftfuktigheten igen! Ar som  att ga in i en vagg av vattenanga. Vi aker till varat hostel The little red dot dar vi nu spenderat tre natter.
Under bada av vara sightseeing dagar har i Singapore har vi haft turen att bli runtvisade av underbara manniskor som kan staden mycket battre an vi!
 
Forsta dagen traffade vi en svensk tjej pa hostlet som hette Minna. Hon tog med oss pa en promenad sa ci fick se vissa sevardigheter, bland annat ett hotell med en bat pa taket. Sen gick vi till ett enormt kopcenter dar det tyvarr inte blev mycket shoppat eftersom vi sparar oss till Malayisa och Thailand! Gucci var dock for dyrt har ocksa!!
 
Andra dagen traffade vi Malins van Vikki och hennes syster och hade en jatte mysig dag. De visade oss runt i Chinatown and Little India dar vi strosade runt. De tog oss till matstand dar vi smakade pa inhamsk mat med bland annat blackfisk och vi provade aven indisk mat som vi at med handerna! Battre kunde det inte bli!! :D
 
pa flyget till Singapore
 
pa flyget till Singapore
 
 
Micha och Minna
 
 
 
 
 
Gruppfoto i kopcentret
 
 
baten pa hoteltaket
 
Malin bryter reglerna och kissar pa gatan
 
Drak show
 
 

 
 
 
 
 
 
Vickan och Florence visade oss ett localt billigt mat stalle.
 
 
 
 
Frukt och is mixat, Jatte gott.
 
 
 
 
Dingle finns aven i Singapore.
 
Idag aker vi till flygplatsen och drar till Kuala Lumpur i Malaysia!!
 
Puss och Kram
 
Johanna. Michaela och Malin

Melbourne!! 31 jan - 10 feb

Efter vi kom tillbaka fran Great Ocean Road spenderades en vecka i Melbourne med kaffe, utgangar och att forsoka bli av med Dramaqueen!! De tva forsta sakerna gav oss bara roliga minnen med harliga manniskor!! Men Dramaqueen tyckte om att javlas med oss till slutet men slutet gott allting gott! Hon ar nu fixad och har en ny agare som vi vet kommer ta hand om henne!! :D
 
 Melbourne city
 
Melbourne city
 
 Gratis korv i parken
 
 
 Utgang med vara fina roommates Shona och Lissy
 
Var sista helg i Australen ville vi sjalvklart spendera med var underbara kompis Cassie som vi traffade i Nya Zeeland.
Vi tag taget i tre timmar ut till Albury dar hon bor. Sen spenderades helgen med bio under stjarnorna, utgang och massa mys osh vin i hennes sofa.
 
 Micha pa stationen pavag till Cassie
 
 VINPROVNING!!
 
 
 Bio under stjarnorna 
 
 
 
 
 
 Cassie gjorde bal
 
Packning pa G 
Puss och Kram
Johanna, Michaela och Malin

Hasta la vista Baby!! 11 feb

Today is the day - idag lamnar vi varat underbara Australien. Det har varit en fantastisk tid men manga nya upplevelser och manga nya manniskor! Men resan gar vidare mot asien med Singapore som forsta stop.
 
Puss och Kram
Johanna, Michaela och Malin

GREAT OCEAN ROAD!! 28-31 januari

ANTLIGEN skulle vi fa gora great ocean road vilket ar nagot vi har sett fram emot sen vi borjade planera denna resan. Great ocean road ar kustremsan mellan Melbourne och Adelaide och ar en av de vackraste i hela varlden. Eftersom att det ar ca 100 mil fran Melbourne till Adelaide akte vi bara de forsta 20 milen vilket ar den vackraste och mest magnifika delen. OCH DET VAR HELT UNDERBART!!
Vi akte pa mandag kvall till Torquay dar vi overnattade. Darifran akte vi nasta morgon mot de 12 apoatlarna. Vi akte ut langs havet och utsikten med klipporna och havet var spektakular! Det var inte bara klipporna och havet som var sevart utan in i landet fanns vattenfall och stora skogar med koalor!
 
 
 The Twelve Apostels
 
 
 
 
 
 Kinesiska Elle Magazine gor modereportage
 
 
 Misstanksamt foremal. Del av blackfisk?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pa torsdag akte vi tillbaka till Melbourne och checkade in pa ett hostel! Nu har vi sovit var forsta natt i en sang sen jul!! Kanns underbart!!
 
Puss o kram
Johanna, Michaela och Malin
 
 
 
 

Melbourne! 26 - 28 januari!

 
Efter sydney sa akte vi med varan bil till Melbourne, varan tanke var bara att vara har ett par dagar innan vi akte pa en liten tur till great ocean road, sa vi bodde pa en caravanpark en bit utanfor stan och tog sparvagnen in till stan. Inne i stan la vi in bilen till salu pa en hemsida och fikade med gamla kompisar som vi traffat tidigare pa varan resa vi fikade med Emma och Mona som vi larde kanna pa Frasher Island och sa fikade vi med Ashlee som vi larde kanna i Nya Zeeland! Jatte kul att traffa alla igen!
 
 
Puss och Kram
Johanna, Michaela och Malin