GREAT OCEAN ROAD!! 28-31 januari

ANTLIGEN skulle vi fa gora great ocean road vilket ar nagot vi har sett fram emot sen vi borjade planera denna resan. Great ocean road ar kustremsan mellan Melbourne och Adelaide och ar en av de vackraste i hela varlden. Eftersom att det ar ca 100 mil fran Melbourne till Adelaide akte vi bara de forsta 20 milen vilket ar den vackraste och mest magnifika delen. OCH DET VAR HELT UNDERBART!!
Vi akte pa mandag kvall till Torquay dar vi overnattade. Darifran akte vi nasta morgon mot de 12 apoatlarna. Vi akte ut langs havet och utsikten med klipporna och havet var spektakular! Det var inte bara klipporna och havet som var sevart utan in i landet fanns vattenfall och stora skogar med koalor!
 
 
 The Twelve Apostels
 
 
 
 
 
 Kinesiska Elle Magazine gor modereportage
 
 
 Misstanksamt foremal. Del av blackfisk?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pa torsdag akte vi tillbaka till Melbourne och checkade in pa ett hostel! Nu har vi sovit var forsta natt i en sang sen jul!! Kanns underbart!!
 
Puss o kram
Johanna, Michaela och Malin
 
 
 
 

Kommentarer
Magdalena Andersson säger:

Så vackert, blir riktigt avundsjuk på er Johanna. Skulle också vilja åka där. Ha en fortsatt trevlig resa. Många hälsningar från familjen Andersson

2013-02-02 | 10:44:23
mormor margareta säger:

hej johanna det ser underbart ut. när reser ni vidare till asien tack för att du kom ihåg mig.
kram mormor morfar
vi åker snart

2013-02-02 | 18:12:28
Bloggadress: http://jomimas.blogg.se
Mamma Monica säger:

Hej
Vilken fin natur, så mäktigt och vackert. Skönt att se er så bruna och glada. Jag skulle vilja va med er, men jag får nöja mig med Sälen, det ska bli kanon kul att åka skidor och träffa Daniel.
Kram på er alla tre

2013-02-03 | 21:35:26
Camilla o Lars säger:

Hej på er tjejer!
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ gött ni har det och vad vackert där är..
Vi har tillbringat en vecka i Danmark nu har varit så avkopplande. Långa promenader, goa kager, brasor o mkt tv tittande o en o annan tuborg så klart... Ha det gött så hörs vi snart igen Kram på er alla tre!
Camilla o Lars

2013-02-04 | 11:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback