Roadtrip Darwin - Cairns!

Var ursprungliga plan var att flyga till Cairns fran Darwin. Men sa en dag nar vi satt ute pa Melaleuca's altan kom Hampus fram och berattade att han och hans ressallskap Jonte skulle kopa en bil och ta sig till Cairns pa sa satt. Turligt nog fanns det tre platser over som vi lade beslag pa, och vi akte dagen darpa.
 
Efter att all packning kommit pa plats i och pa bilen sag det forst ganska morkt ut... Vi trodde att bilen skulle ge vika av tyngden. Men icke, hittils har den gatt fint. Inga missoden forutom att vi mist tva kuddar, en campingstol och bilbatteriet tagit slut sa vi fatt rulla igang bilen - nemas problemas!
 
Fran borjan var det tankt att resan skulle ta fem dagar. Nu har vi varit ute i hela tva veckor. Den senaste veckan har vi spenderat pa Bingil Bay i Mission Beach. Imorgon aker vi till Cairns, dar vi ska bo pa Gilligan's, som verkar vara ett haftigt stalle. Det ar hostel kombinerat med nattklubb sa vi lar ha roooligt! Vi har kopt ett paketerbjudande, fyra natter pa Gilligan's, fyra maltider, partybuss, nattklubbspass, med mera. Var beredda pa fina bilder senare, haha.
 
Michaela och Jonte vid vart camp utanfor Cloncurry
 
Hampus vid campet utanfor Cloncurry
 
Vart camp utanfor Cloncurry
 
 
 
Johanna och Jonte besteg ett berg.
 
 
 
Vid ett av vara stopp pa vagen; en bergshall med massa inristade namn, naturligtsvis ristade vi ocksa!
 
Little Crystal Lake, stopp for svalkande bad.
 
 
 
 
 
Tully Gorge, ett badstalle en bit bort fran Mission Beach
 
Soluppgang vid Bingil Bay, Mission Beach
 
 
I onsdags firade vi Halloween ocksa! Det kom vi pa dagen innan. Sa vi stallde till med rejal fest med utsmyckningar och grillat.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart ar det dags for oss att lamna var paradisstrand. Vi har haft det sjukt bra, men det ska bli kul att antligen komma till Cairns!
 
Puss o kram
Johanna, Michaela och Malin

Kommentarer
mormor margareta säger:

Vilka äventyr ni upplever. Våra sträcker sig till
Rödhammar KRAM

2012-11-02 | 17:23:24
Bloggadress: http://jomimas.blogg.se
Malins syster Frida säger:

Åh, det låter grymt bra!! ;) Men ärligt talat, roligaste bilden är ju lätt när du och Michaela sitter i vattnet och ni ser ut att ha väldigt deformerade (elefantmannen)-fötter :D :D Hehe!

Ser iaf riktigt härligt ut! Ska ni fortsätta teama med killarna längre fram? KRAM, saknar dig.

Svar: Haha, eller hur! Johanna har en undervattenfunktion pa sin kamera sa vi kan ha med den nar vi leker i vattnet ;) vi ska halla ihop med killarna ungefar en vecka framat, sedan skilj vi at :( men vi har haft riktigt roliga veckor iaf. Puss o kram!
Johanna

2012-11-07 | 10:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback