City Cairns!

För 5 dagar sedan rullade vi in i staden Cairns, som definitivt är en av våra favoritstäder. När vi kom hit så köpte vi ett 4 dagars pac med boende, middagar och ett pub crawl. Så dessa dagarna har varit händelserika!

Vi har varit på vårat pub crawl och temat var TOGA PARTY!! Så vi klippte till och designade våra togas och stack iväg på pub crawlet!

Annars har vi legat och solat vid stans lagun, gått runt på stan och haft det härligt.
Idag har vi dessutom bokat dykarkurs som vi börjar ett par dagar efter vi kommit hem från festivalen. Den är på fem dagar: de två första dagarna tränar vi i pool, och gör teori. Sedan åker vi med en båt ut på vattnet och bor på den i tre dagar och dyker.

Puss och kram
Johanna, Michaela och Malin


Kommentarer
Anonym säger:

Hade ni lika mycket pengar med er?hur mycket hade ni med er?tänker mest på att ni verkligen lever drömlivet verkligen, för ni är inte på working/holiday visa? Utan ni bara reser runt utan att arbeta va ?

Svar: Vi hade ungefar lika mycket pengar nar vi akte ner! :) Vi har raknat med att hela resan gar pa 150 000 kr per person men da har vi spenderat jatte mycket pengar pa olika turer! Det kan bli billigare! :) Vi har working-holiday visa och vi lever ett bra liv fast snart ska vi jobba!
Johanna

2012-11-08 | 13:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback