Koh Samui 14-21 mars

Hellooo.
 
Nu har vi befunnit oss pa Koh Samui i 5 dagar. Vi borjade med att bo pa ett (for oss) lyxhotell med god frukost, UNDERBAR sang med UNDERBART tacke och UNDERBARAA kuddar och en UNDERBAR tv!! WOW. Vi hade en pool och ett eget litet hus. Dock var det lite ovanfor var prisklass och en bit ifran centrum och stranden, sa efter tre dagar bokade vi in oss pa ett billigare hotell i centrum. Vi bor i Chaweng med den popularaste stranden pa Koh Samui. Under tiden vi varit har har vi inte gjort sa mycket mer an vad vi brukar: legat pa stranden i solen, badat, atit gott, skapat ny, tajtare budget, softat.
Men vi hade en handelserik dag nar vi fick tillbringat fyra timmar pa Koh Samui Immigration Office, for att kopa mer visum. I det har landet kan det mesta kopas for ratt pris, tydligen aven visum. Sa vi shoppade loss och kopte sju extra dagar till priset av 400 SEK. Vi trodde att vi kunde fa 15 dagar, som en kompis fatt i Krabi, men har fick vi bara 7, sa det blir ytterligare ett besok pa Immigration Office, fast i Hua Hin.
 
 
Hotell nr, 1!
 
Basta frukosten! 
 
 
Lek i poolen. 
 
Chawang beach.
 
Chawang beach.
 
Chawang beach.
 
Hotell nr. 2
 
 Thailandska elstolpar
 
Samma kvall fick vi fnatt! Vi hade kopt oss ett par Chang och satte oss pa stranden och kollade pa en eldshow/dansshow. Vi pratade om att det var thaiboxning samma kvall, och vi bestamde oss for att aka dit. Vi hajade en taxi, betalade 200 baht och chaufforen tog oss runt staden. Nar vi natt ett stadium sager han att "oj, det var inte har tydligen, vi maste aka till det andra stadiumet". Vi fortsatter att aka, och bilen stannar ca 50 meter ifran vart hotell, dar vi gatt forbi varje dag. Sa vi betalade 200 baht for en stads-sightseeing, kan man saga.
Goa och roade efter taxiincidenten gar vi mot biljettluckan. TUSEN BAHT!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
 
Shit. Vi bestammer oss till slut att ja, det ar vart det och graver runt i vaskorna, hittar diverse sedlar och mynt och lyckas knapa ihop 2000 baht till tva biljetter. Det var jakligt kul att se thaiboxningen, vi fick bra platser och gick in for kung och fosterland for att heja pa vara satsningar. Det var tva engelsman med, och en svensk! Da hejdade vi allt vi kunde.  
Det pagick i tva timmar, sex matcher och det grabbarna var relativt sansade, men fick sig en och annan stor small.
 
Svenska flaggan och thaiboxaren gor en entre.
 
 
Vi var lite for upptagna av att titta sa det blev inte fler bilder.. Men vi fick med lite av paus underhallningen i alla fall.
Snart lamnar vi Koh Samui och reser vidare mot Koh Phangan och Full Moon Party, wihooo!!!! Hors efter det,
 
Puss och Kram
Johanna och Malin

Kommentarer
Camilla säger:

Wow Vad fint ni har det hur känns det att snart vara hemma?
Här e såååååååååå kallt idag...../camilla
ps tack för kortet

Svar: Hej igen moster! kanns jattebra att snart vara hemma. saknar er alla sa mycket!! ses i sverige igen, puss o kram
Johanna

2013-03-20 | 15:40:34
Stefan Johannas pappa! säger:

Ser ju underbart ut! Inte alls avis!!! Men snart så är ni ju hemma igen! :-) Vi saknar dig gumman! Kram till er båda!

2013-03-24 | 19:04:17
Ulla-Brith säger:

Hej Malin!

Du skulle kunna skriva en bok om Eran resa. Man blir riktigt avundsjuk och se alla "varma" bilder, när vi har frost och kallt här hemma. Det verkar som det skall vara kallt nästa vecka också, så du får väl en chock när du kommer hem till detta kalla.

Ni får ha det så bra resten av er resa.

Kram Ulla-Brith

2013-03-27 | 15:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback