Koh Phangan 21-27 mars

 
Hej pa er alla!
 
Efter Koh Samui satte vi ivag mot Koh Phangan. Vi hade bokat rum pa Jaya Guesthouse, och nar vi kom dit var det bara vi tva plus fem britter. "Ar det har allt?" fragade vi oss. Men som tur var var vi tidiga att anlanda till on.
 
Forsta kvallen lovade vi oss att ta det lugnt. Vi satt i sallskapsrummet och spelade kort med britterna och slo-drack lite.
 
Andra kvallen satt vi ater igen i sallskapsrummet utan storre planer for kvallen. Nar vi satt i sofforna kommer tva killar upp och snackar. Det var Robbie och Lucas, och de sa att det var poolparty samma kvall pa ett av de storsta hostlena. Vi akte dit med dom och deras kompis Edmund. Coral Bungalows poolpartyn ar ett maste nar man ar pa Koh Phangan och det var fullt roj. Kroppsmalningar overallt och klorvatten som spilldes i vara buckets (buckets ar sma hinkar fyllda med drinkar).
Denna kvallen traffade vi ocksa Andrea, en harlig svensk tjej som rakade ut for en osterrikisk psykopat (mer eller mindre). Sa hon foljde med oss tillbaka till Jaya och bodde med oss resten av veckan.
 
Tredje kvallen var det Waterfall Party. Vi traffade vara nya vanner och tva danska tjejer och korde favorit i repris med biljard och buckets pa Jaya. En strandbar bjod pa gratis barbeque med gratis drinkar till vilket vi nappade pa, sa efter en stund dar bar det ivag till Waterfall Party som lag en bit ute i jungeln. Mycket dans och inget vattenfall som, till vart stora fortret, var uttorkat for att det ar dry season. "Far man kalla det vattenfallparty da?" undrade vi. Tydligen gor man det anda.
 
Fjarde kvallen var det Beach Party. Den stora stranden dar man firar Full Moon Party hade massa barer langsmed strandkanten som pumpade ut tusen olika latar samtidigt. Det blev nagra Chang-ol tillsammans och harligt hang med allihopa.
 
Femte kvallen var det dags for det stora Djungle Partyt. Annu en kvall med buckets och rolligt hang. Sedan blev det en tur bakpa en truck for tio tillknycklade personer for att komma ut till jungeln. Detta var den roligaste kvallen pa hela veckan!!
 
Sjatte kvallen var sjalvaste Full Moon Party-kvallen. Det var nara att Malin inte kunde folja med ut, da hon kande sig valdigt medtagen efter dessa dagarna, men runt 21.00 kunde hon pallra sig upp ur sangen. Johanna och de andra hade forberett sig med sina Full Moon Party-trojor och kroppsmalningar. Hela samhallet var fullt av manniskor som gjort samma sak. Stranden var PACKAD av manniskor. Resten av kvallen dansades ivag alltfor snabbt.
 
Dagen efter var det dags att rora pa oss igen och aka ivag till Koh Tao. Mer om det i nasta inlagg.
 
 
Puss o kram
Johanna och Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback