Rock the boat!! 16-17 september

 
(fortsättning från tidigare  inlägg)
 
Båten var en gammal bilfärja i trä som gjorts om. Det fanns kök, bar, toaletter, och rum för övernattning. När vi gått ombord tog vi oss något att dricka i baren och snackade med australiensarna, Ashlee och Cassie.
Middag serverades vid skymningen. Sedan fortsatte kvällen med dricka och gott sällskap.
 
Det blev dags för att paddla kayak mitt i natten. Vi gav oss ut, kanske tio personer,óch paddlade i det becksvarta havet under stjärnorna. I vattnet fanns något de kallade "phospherates" eller liknande, typ som vårt mareld. Vattnet gnistrade när vi förde våra paddlar igenom det. Tänk er det ihop med en stjärnklar himmel! Helt magiskt.
 
Morgonen därpå vaknar vi till havets gungande. Vilken syn när vi går ut från vårt rum! Bay of Islands gröna öar som sakta flyter förbi, blå himmel och solsken. Balsam för själen!
Plötsligt ropar någon: DELFINER!! Vi rusar upp på däck, och mycket riktigt: fem delfiner simmar längs med båten. De leker och hoppar. Helt otroligt, underbar morgon! Delfinerna följde oss sedan hela dagen.
 
 
Efter frukost var det full fart med kayaking, snorkling, strand-chill och promenad till en utkikssplats på ett berg.
 
 
 
Det här är utsikten ifrån utkikspunkten, på bild nr 2 är nästan hela vår "rock the boat"-grupp, tjejerna längst till vänster är våra fina vänner Ashlee och Cassie.
 
 
 
Johanna och Michaela hittade en liten grotta innan snorklingen.
 
 
 
Bilder ifrån snorklingen, vi snorklade efter sjöborrar som vi sedan skulle käka.
 
 
 Malin chillade på stranden, med fiskmåsarna.... och några andra. 
 
 
 
 
Äggen ifrån sjöborren som vi åt, smakade enligt Malin och Michaela liknande dåliga räkor. Enligt Johanna lite som sjögräs...
 
 
 
 
 Lite andra fina bilder ifrån båten.
 
Samanfattning - rock the boat rockade!!
 
puss o kram
Johanna, Michaela och Malin
 

Kommentarer
Frida, Patrik & Elliott säger:

Gott att höra ifrån er igen :) Om ni undrar varför besöksstatistiken varit skyhög de senaste dagarna är det för att jag varit inne cirka 150,000 gånger om dagen och kollat efter uppdateringar ;)Helt galet vilken resa ni gör alltså. Magiskt är ordet! Svårt för oss, eller iaf mig, här hemma att ens förstå och ta in :P Ser iaf underbart ut, och den där turen med kajaken på natten låter sjukt bra. KRAM till er allihop!

2012-09-20 | 19:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback