First days with Topdeck! 16-17 sep.

 
Helluuuu everybodey!
 
Först och främst vill vi säga att de här senaste dagarna har varit fullspäckade, så vi har inte haft tid att blogga. Trots forsränning och nattkayaking är vi fortfarande vid liv och har massa roliga saker att berätta!
 
Låt oss börja från början. I söndags morgon checkade vi ut ifrån Nomads Fusion och mötte upp vår ledare Tara vid mötesplatsen. Vi var åtta tjejer som hoppade på turen: en asjobbig kanadensare, en blyg tysk, en snäll Londonbo, två härliga australiensare och tre taggade svenskar.
 
Första stoppet var vid ett stooort träd. Mckinney hette det och var 800 år gammalt. Vid sidan av fanns en fängelsehåla som vi provade.
 
 
 
 
Efter att vår kära busschafför Craig fick tjuvkopplat bussen (lång historia) satte vi iväg mot vårt mål, Bay of Islands. Vägen dit var minst sagt krokig (bokstavligt talat). Vi hamnade mitt ute i de Nya Zeeländska landet på en smal, slingrig grusväg med trånga broar, på grund av att den vanliga vägen var avstängd. Några böner här och var gjorde sitt och vi kom fram till Bay of Islands.
 
Där hoppade vi direkt på en båt tur, rock the boat! en as cool hus båt. Läs mer om det i nästa inlägg.
 
puss o kram
Johanna, Michaela och Malin
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback