21 - 24 september

Fredag den 21 september satte vi ivag mot huvudstaden Wellington. Det ar varldens fjarde coolaste stad enligt nagon rankning. Pa vagen kunde vi se nagra vulkaner som holl pa att vakna till liv.
 
 
 
Nar vi kommit in i Wellington akte vi till The Weta Cave, vilket ar ett minimuseum om den nastan legendariska filmstudion, som bidragit till bl.a. Sagan om Ringen-triologin och Avatar. Vi stod oga mot oga med Gandalf, en Uruk hai-krigare och en witch king. En film visades med massa behind the scenes-klipp och historier.
 
 
 
Samma kvall gick hela gruppen till en discobowling. Vi at gott, drack gott och spelade mindre bra.
Dagen efter fick vi tid till att vimla runt pa stan. Mycket mysig stad! Den ar stor men nar man gar pa gatorna far man intrycket av ett litet, mysigt stalle.
 
Ytterligare en dag efter det akte vi med farjan over till Syd-on. Vi landade i orten Picton och akte vidare till Nelson. 
Den 24 september, pa Malins fodelsedag, gjorde vi nagot spektakulart. Las mer om det i nasta inlagg!
Pa kvallen skulle vi ha middag. Var guide Tara hade fixat en rejal fest och dekorerat frukostsalen, fixat ost och kex, lagat MASSA god mat, och anordnat ett quiz senare pa kvallen. dessutom fick Malin flera presenter som hon inte hade nagon aning om. Det blev en riktigt fin fodelsedag tyckte hon!
 
 
 
Puss och kram
Johanna, Michaela och Malin
 

Kommentarer
Camilla säger:

Hej på er tjejer!
Vilket äventyr ni är ute på!
GRATTIS MALIN!Du verkar ha haft en rolig födelsedag...
Ha det gott tills vi hörs igen!
KRAAAAAAAM till er alla: Lars hälsar

Svar: hej moster! jaa, ett äventyr är det. nu strax ska vi iväg på nästa utmaning, lägger upp ett inlägg senare! tack så mycket, min födelsedag var underbar! Ha det gott, Kram kram, hälsa Lars!
Johanna

2012-09-26 | 10:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback