QUEENSTOWN!!! 29 september

Den 28 september åkte vi till Nya zeelands äventyrsstad Queenstown! Här hade vi ett fullspäckat schema. På kvällen när vi kom dit så gick vi ut och åt med hela top deck gruppen på ett pizza ställe! Mycket mysigt. Senare på kvällen gick vi till ICE bar och tog några drinkar.
 
På morgonen den 29 september vaknade vi nervösa för att vi skulle hoppa ut för ett 109m högt stup. CANYON SWING!!! Det är en "gunga" vilket innebär att man hoppar ifrån plattformen och faller fritt 60m för att sedan svingas över floden. Vi alla tyckte det var sjukt kul men otroligt läskigt! Ni får se mer när vi får tag på våra bilder. Men innan kan ni ju googla det. ;)
 
Efter canyon swing tog Johanna och Malin och slappnade av med en lugn ridtur i ytterligare ett naturreservat i Nya Zeeland, Paradise. Det är ett naturreservat där många utav scenerna utav lord of the rings, Narnia och den nya filmen the hbbit har spelats in.
 
 
 
Malin och hennes movie star Oscar! Oskar var med i filmen Prince Caspian som är andra filmen i Narnia serien.
 
 
 
Johanna Med Lordi.
 
 
Ni kanske inte känner igen det här historiska trädet med det är iallafall där Boromir dör i första filmen av Lord of the Ring.
 
 
 
Efter att Boromir har dött i Aragorns armar kommer hundratals orcher nerspringande för denna kullen.. Känner ni igen det? hehe
 
Isengard var också inspelat i Paradise men det är inte alltid som man tror - i själva verket spelades det in på en liten kulle där dom har haft ett miniatyrslott.
 
 
 
 
Miljön i Paradise var fantastisk! Ägaren till Paradise sålde området för 1nz dollar för att det skulle bli naturreservat och bevaras så vackert som det är.
 
 
Våra fina hästar efter ridturen.
 
 
Efter den 5 timmar långa upplevelsen återvände vi hungriga till Michaela och Queenstown och åt den berömda Fergburgern och sedan var det dags för en ordentlig pubrunda med härligt folk. Vi trivdes i Queenstown och vill gärna återvända någon gång.
 
 
 
Puss o Kram
Johanna, Michaela och Malin
 

Kommentarer
Stefan säger:

Ni skojjar!! Jag kollade på Canyonswing in queenstown på youtube o inte en chans att jag hade gjort det!
Att ni vågade! :-)

2012-10-03 | 20:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback