Australiens Outback! 6 oktober

Hej igen alla!
 
Jajemen. Nu är vi i Alice Springs! Helt ute i outbacken. Sand, sand och massa sand igen. Röd är den också.
 
I alla fall, Först började vi nere i Adelaide. En mysig stad, men det bästa var stranden!! (hittils; vingårdarna har inte besökts än.)
Vi åkte till stranden ganska tidigt på dagen och fick några härliga timmar i solen. Med solkräm på!
 
Dagen efter var det dags att åka vidare. Kl 18:00 gick Greyhoundbussen till Coober Pedy. Vi fick sova på bussen, och kom fram kl 05:00 nästa morgon. Orten är känd för sina opaler och boenden under jorden, vilket vi fick testat på! Hostlet som vi bodde på hade sina rum under jorden. det var svalt och skönt, dock frös vi lite under natten.
 
På dagen däremot var det jättevarmt!! 36 grader visade tempen. Det var knappt så vi orkade gå någonstans, men ett museebesök hann vi med.
 
Tidigt imorse åkte vi med nästa buss till Alice Springs, där vi är nu. Vi hoppade av bussen utan boende och utan en aning om var vi skulle hoppa på bussturen imorgon. Som tur var hamnade vi utanför ett typ bokningscenter där en myhcket hjälpsam man fixade hostel och informerade bussturen om var vi´skulle hämtas upp.
 
Nu sitter vi alltså på uteplatsen på Annie's Place, ett mycket trevligt hostel med glatt folk. Det är strax dags för mat och öl. Livet kan inte bli så mycket bättre!!
 
Avslutningsvis kan vi säga att här ute i bushen har de inte världens bästa telefontäckning/internet, så vi hörs om en vecka när vi anlänt till Darwin!
Bilder kommer snart på grund av strul med uppladdningen men den som väntar på något gott...
 
Puss o kram
 
Johanna, Michaela och Malin
 
 

Kommentarer
Lelle o Elle säger:

Härligt att höra av er igen. Så kul att läsa om era upplevelser!! Ser fram mot att se era bilder. Massor av kramar till dig Malin. Hälsa tjejerna.

Svar: Hej! tack, tjejerna hälsar tillbaka. Massa pussar och kramar till er med. Puss
Johanna

2012-10-07 | 22:01:01
Ulla-Brith säger:

Hej Malin!

Tack för hälsningen. Ni får verkligen se och vara med om mycket,roligt har Ni också. Fina platser och bilder. Detta blir ett minne för livet för Er alla.
Var rädd om dig!
Kramar

Svar: Hej! Ja, det händer saker hela tiden här. försöker ta in allt så gott det går! :) ha det bra, många kramar från Malin
Johanna

2012-10-09 | 15:43:05
Camilla o Lars säger:

hej! hälsn från provence kanon väder o vi har vart på massa kul grejer på land.....besökt slott som ligger på en bergskant...bor på en gammal vingård från 1800 talet spännande vi har bil denna gång så vi har varit runt på en hel del kul, tack för kortet, kram tills vi hörs igen Lars o Camilla

Svar: Hej! Låter som ni har det härligt ni också. kul att ni redan fått det! Ha det gott, puss o kram!
Johanna

2012-10-12 | 18:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback