Adventure Tours - Part 2!! 10-12 Oktober

På morgonen den 10de blev vi uppphämtade på vandararhemmet av vår legendariska ledare Sauce. En man i 50 årsåldern med hockeyfrilla och getskägg som tyckte om att driva med folk (främst asiater).
 
Vi började vår resa på tre dagar upp till Darwin. Det fösta stoppet var Devils Marbles. Det var ännu mer stenar. På grund av vattnet urholkades stenarna så vissa klyvs medan andra blir ihålliga och låter som kokosnötter när du knackar på dem. COOLT!!!
 
 
 
Under resan stannade vi på många små ställen och pubar ute i ingenstans. På många av pubarna lämnar turister minnen av sig själva som hänger överallt.Det vill säga pengar, kläder och kort. Ett kort vi hittade var ett gammalt gymkort från friskis och svettis i Uddevalla. 
 
 
Under andra dagen stannade vi och åt lunch på ett vandrarhem. Där fanns det ett litet zoo med ormar, krockodiler, emus, kängurus (wallabys) och massor av fåglar. De flesta av djuren där hade mannen som ägde stället räddat. Wallabysarna hade han räddat ur pungen när deras mamma blivit överkörd.
 
 
 
 
 
 
 
Senare samma dag fick vi badat i Bitter Springs, som är en del av en flod. Det var underbart svalkande skönt, och det var massa trästockar i vattnet som man kunde hänga  på.
 
 
 
 
 
 
 
 
Katherine Gorge var första destinationen dag tre. Vi utforskade området och gick på promenad. Tyvärr såg vi inga krokodiler! :(
 
 
 
Vi åkte sedan till Edith Falls, en liten minisjö med vattenfall, där vi badade. Johanna och Michaela simmade igenom vattenfallet, medan Malin chillade i en naturlig jacuzzi.
 
 
 
 
 
Tillslut nådde vi Darwin där vi blev avsläppta. Helt galen luftfuktighet!! På kvällen åt vi ännu en avslutningsmiddag.
 
Här i Darwin är det riktigt gött, som tur är har vi en fräsch pool som vi svalkar oss i då och då. Nu är det dags för att gå till en lagun och ikväll ska vi till en lokal marknad, där vi ska äta massa god mat, se solnedgången och njuta av livet lite till. Imorgon bär det iväg på nästa tur, vilket blir Kakadu National Park och Mary River, bland annat.
 
Puss och Kram
Johanna, Michaela och Malin

Kommentarer
Malins syster Frida säger:

Gud vilka härliga bilder! Ni verkar ha det väldigt bra :) Men vad är det för nån äcklig ödle-liknande sak? :P Något utav det knäppaste jag sett på bild iaf, haha.

Längtar efter dig lillasyster.Ta hand om er och ha det fortsatt kul! Ska be Tobbe styra upp Skype, så vi får prata snart <3
Kram på er allihop!

Svar: Haha, ingen aning om vad det var for odla, men haftig var den :) langtar efter dig med big sis. ta hand om er dar hemma! Puss o kram, tjejerna halsar <3
Johanna

2012-10-14 | 14:01:13
Stefan säger:

Härliga bilder! Var ni inte rädda för krokodiler när ni badade i "träsket" Fräck bild på Malin när huvudet sticker upp ur vattnet.
Ha det gott tjejer. Vi följer er på bloggen! :-)Kram!
Isak o Elsa pussar o kramar oxå Johanna

Svar: Hej pappa! :) dom har väldigt bra koll på de farliga djuren här i Australien. Så dom har krokodil burar i vattenhålen som man får bada i och floder som är avsedda för krokodilerna :) pussa Isak och Elsa från mig med :)
Johanna

2012-10-14 | 20:50:26
camilla tompan hjördis säger:

Hej!
sitter här o kollar på er över en kopp kaffe och go bulle som hjördis har bakat. ni ser ut att ha det kul
ha det gött... Kram

Svar: hej pa er! ah vad gott det later med kaffe och mormorbakade bullar. Det ater vi inte ofta har nere! vi har det riktigt kul, nu ska vi snart pa en stor festival och efter det vantar dykarkurs. Ha det bra allesammans! Puss o kram
Johanna

2012-10-17 | 15:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback