Whitsunday's! 13-15 dec

Som de vastkusttjejerna vi ar alskade vi att vara ute pa dykbaten. Nu fick vi en chans till att njuta av ytterligare en battur. Redan innan vi akte hemmifran hade vi kollat pa segelturer i Whitsunday's som ar ett maste for alla turister som reser langs ostkusten!! Som vi hade langtat!!
 
Forst spenderade vi nagra dagar i Airlie Beach. Det var ett vackert, litet stalle med ett bra nattliv. Darifran akte vi ut till Whitsunday's. Det ar en nationalpark som bestar av 74 oar mitt i barriarrevet. Det ar turkost vatten och vita strander. Vi gjorde ett stopp pa Whitehaven Beach, som ar en helt underbar strand!! Under manga ar har sanden "slipats" av vind och vatten till den finaste sanden i varlden. Den ar sa pass ovanlig att man far tusentals dollar (!) i boter om man tar med sig lite. 
 

 
 
 
 
 
Under dessa tre dagar seglade vi runt bland de mest kanda oarna, och dok och snorklade. Baten vi var pa hade en rutschkana och trampolin som man fick anvanda, om man hade en vatdrakt pa sig (den skyddade oss mot att bli branda av de farliga maneterna). Om man inte kande for att hoppa i havet fanns en liten jacuzzi.
 
 
 
 
 
Vi traffade manga trevliga manniskor, speciellt tre harliga danskar som vi hangde med. sa nu kan vi (nastan) snakke dansk! Det vi gjorde under dagarna var inte mycket, mestadels att ligga pa soldack och ha det gott.
Sista kvallen pa baten arrangerades lekar och vi fick kla ut oss med massa kvarglomda klader. Det var en riktigt rolig syn! Det gick hett till i lekarna och vi fick avbryta nar Malin borjade bloda nasblod, hehe.
 
 
 Som sagt, vi hade tre underbara dagar ute pa the Atlantic Clipper och fina dagar i Airlie Beach och skulle latt kunna gora det igen. :)
 
Puss och kram
Johanna, Michaela och Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback